۶ کار مهم سئو برای وقتی که بیکار میشیم!

آنچه در این مقاله می‌خوانید

۴.۴
(۱۰۸)

۶ کار مهم سئو برای وقتی که بیکار میشیم!

بهینه سازی موتور جستجو برای کسب و کار شما کاملا دست شماست؛ اگر یک متخصص سئو به شما می‌گوید چه کار بکنید و چه زمان انجام بدهید، خوب است ولی خودتان در نهایت مسئول سئوی وب سایتتان هستید.

گاهی اوقات به این نتیجه می رسیم که؛ “دیگه لینک سازی بسه.” یا “کاری ندارم که انجام بدم.” ، اینجا همان جایی است که به نظرم باید تجدید نظر کنید. موارد زیر می تواند به شما کمک کند تا به این گونه بن بست ها نرسید؛

۱ – یک برنامه ریزی ماهانه یا سالانه برای پروژه خودتان تدوین کنید

برنامه ریزی سئو

اول از همه اگر یک استراتژی سئو برای ماه یا سال پیش رو ندارید، باید سریعا سراغ تنظیم یکی از آن‌ها بروید. استراتژی شما نباید سخت و غیر راهبردی باشد. یک لیست ساده از نتایج مورد نظرتان تهیه کنید که شامل اتفاق ها و فعالیت هایی شود که می‌بایست از آن‌ها پشتیبانی کنید. مطمعن شوید که برای هر بخش برنامه تان یک تاریخ دقیق انتخاب کرده اید.

برنامه ها و عملکرد های شما با توجه به تغییرات کسب و کار تان می‌توانند تغییر کنند اما اگر کسب و کارتان کلا بدون برنامه باشد، شکست خوردن آن قطعی است.

اگر برنامه تان روی کاغذ است، آن را جلوی چشمتان بچسبانید تا همیشه بتوانید آن را ببینید. اما توصیه می کنیم که از یک فایل اکسل برای برنامه ریزی استفاده کنید تا آن را به راحتی با تیم توسعه دهندتان به اشتراک بگذارید. برای هر بخشی که نیاز دارید یک دسته درست کنید.

۲ – اولویت بندی صفحات

یکی از بهترین روش ها برای پر کردن وقت اضافی، پیدا کردن صفحات برای بهینه سازی است.

اولویت ها باید همیشه بر اساس تقاضا و عملکرد باشند. تقاضا یعنی اندازه گیری مقدار جستجو ها در یک ماه در خصوص کلمات کلیدی مختلف تان تا در نهایت کلمه کلیدی مناسب و کارآمد را پیدا کنید. (در اولویت بندی کمتر به ترافیک و بیشتر به صفحاتی که در آنها تبدیل صورت میگیرد توجه کنید.)

عملکرد و وضعیت کلمه کلیدی مورد نظرتان را از طریق کنسول جستجوی گوگل آنالیز کنید. صرفا به داده های وب سایت تان اکتفا نکنید چرا که آن‌ها بر اساس اقداماتی که موتور های جستجو سال های پیش برای حفظ اطلاعات حریم خصوصی کاربران اعمال کردند، نادرست می‌باشند.

دنبال کلمات کلیدی با تقاضای بالا باشید و آن را از طریق کنسول جستجوی گوگل با سایر کلمات و همینطور رقبا مقایسه کنید. با این کار دفعه بعد که سراغ بهینه سازی محتوا در بروزرسانی آن می‌روید، میدانید که سراغ کدام صفحه باید بروید.

۳ – Reclaim Link Authority

لینک آتوریتی یک عامل پر وزن در الگوریتم های جدید موتور های جستجو است. هر چه بک لینک های بیشتری از سایت های قابل اطمینان و مرتبط دیگر بگیرید، احتمال بالا آمدنتان در موتور های جستجو بیشتر خواهد بود. فراموش نکنید که لیست کردن اتوریتی صفحات ۴۰۴ سایتتان آسان نیست! پس زمانی که وقت آن را دارید، از دستش ندهید.

زمانی که صفحات ۴۰۴ ایجاد می‌شوند، لینک هایی که به آن ها داده اید، فورا وضعیت Crawl سایت شما را تضعیف می‌کنند. زمانی که این کار به صورت کلی و دراز مدت مانند زمان طراحی سایت و یا حذف کامل یک بخش رخ می‌دهد، تمام آن ارور های ۴۰۴ به موتور های جستجو برای نادیده گرفتن سایت شما و ادامه ندادن خزش در سایت سیگنال می دهند.

پس با پیدا کردن این صفحات، توصیه می‌کنیم آن ها را به صفحات مرتبط دیگری ریدایرکت کنید.

گزارش “Coverage” در کنسول جستجوی گوگل به شما خواهد گفت که کدام صفحات ارور ۴۰۴ دریافت کرده اند. با استفاده از این گزارش می‌توانید سایت خودتان را از شر آن ها خلاص کنید و آن ها را به صفحات دیگری ریدایرکت نمایید.

گاهی اوقات این URL های ۴۰۴ ترافیک قابل توجهی برای شما کسب می‌کنند و زمانی که کاربر وارد صفحه می‌شود به علت خالی بودن سریعا حذف می‌شود اگر هشیار باشید می‌توانید آن را به یک فرصت تبدیل کنید و اگر نه؛ این مسئله سایت تان را به مرور نابود می‌کند.

۴ – پیدا کردن خطا های فنی

گزارش “Coverage” گوگل سرچ کنسول ارور های خیلی فراتری از ۴۰۴ را به شما اطلاع می‌دهد. برای مثال خطاهای سرور، خطاهای URL و… مواردی هستند که این گزارش به شما اطلاع رسانی می‌کند. زمانی که شما این گزارشات را مبنی بر داشتن خطاهای نام برده دریافت می‌کنید، باید بدانید که گوگل سراغ سایت شما آمده و نتوانسته آن صفحات را آنالیز کند و بفهمد. پس بهتر است قبل از اینکه گوگل دست به کار شود و شما را از صفحه نتایج جستجو محو کند، خودتان مشکل را حل کنید.

بدون شک شما نیاز خواهید داشت که از یک متخصص دلایل بروز این گزارشانت را بپرسید. و ما هم توصیه می‌کنیم که حتما این کار را کنید تا سریعا مشکل پیدا و رفع بشود.

[button width=”full” color=”purple” link=”https://www.webmastersalam.com/product/wordpress-onpage-seo/” size=”bigger” align=”center” target=”_blank”]برای بهینه سازی سئو داخلی سایت وردپرسی خود روی ما حساب کنید.[/button]

۵ – بررسی نتایج جستجو

به عنوان یک مشتری سراغ سایت خودتان بروید و در گوگل آن را جستجو کنید. (با عبارتی که سایت شما باید رتبه بندی شود، شروع کنید.)

  • آیا زمانی که وارد سایت خودتان می‌شوید، فراید سریع و راحتی برای تبدیل وجود دارد؟
  • آیا طراحی صفحه مناسب است؟
  • آیا کاربران جدید را گیج نمی‌کند؟

سعی کنید سایت تان را از دید خودتان فراموش کنید و از دید یک مشتری به آن نگاه کنید.

۶ – جاسوسی رقبا

جاسوسی سئو رقبا

رقبای خود را آنالیز کنید. ویژگی ها و عملکرد های آن ها را مشاهده کنید شاید راهکار های جدیدی برای بهبود رتبه بندی به ذهنتان رسید.

سایت های مختلف و بی طرفی که در زمینه کاری شما فعالیت می کنند را هم نادیده نگیرید. هر سایتی که با کلمات کلیدی شما رتبه دارد، به عنوان رقیب شما محسوب می‌شود پس حتما می‌توانید از هر کدام از آن‌ها چیزی یاد بگیرید. (شاید هم توانستید بک لینک از سایتهای بی طرف بگیرید.)

چقدر این مطلب مفید بود ؟

یک ستاره <<>> پنج ستاره

میانگین رتبه ۴.۴ / ۵. تعداد امتیازات ۱۰۸

تا کنون امتیازی ثبت نشده است . (اولین نفر باشید)

3 پاسخ

  1. اقای نور محمدی از اینکه تجربیات خودتون رو به ما انتقال میدید صمیمانه نهایت تشکر رو دارم
    مقاله های شما به بالا اومدن سایتم خیلی کمک کرده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *