۶ گام تکراری چک لیست سئو در سال ۲۰۱۹

آنچه در این مقاله می‌خوانید

۴.۷
(۳۹)

در زمینه کسب و کارهای اینترنتی همیشه گفته می شود که محتوا پادشاه است. واقعیت اینجاست که اگر چه محتوا پادشاه است و محتوایی با کیفیت می‌تواند یک سایت را به وضعیت بسیار مطلوب برساند ولی محتوایی که در ویترین قرار نداشته باشد و توسط مخاطبان مورد نظر دیده نشود شاید دیگر نتواند پادشاه که هیچ، سرباز نیز باشد. یکی از راهکارهای دیده شدن محتوا توسط مخاطب هدف را می‌توان جذب ترافیک از طریق موتورهای جستجو و نمایش داده شدن در رتبه‌های بالای نتیجه موتورهای جستجو دانست. بنابراین در استراتژی‌های خود بایستی یکی از مراحل اساسی و شاید به نظر برخی از متخصصان اولین مرحله استراتژی خود را بهینه سازی وب سایت خود بر مبنای الگوریتم های موتورهای جستجو یا همان سئو قرار دهید. یکی از راهکارهای رسیدن به وضعیت مطلوب این است که مطمئن شویم که موتورهای جستجوی مانند گوگل با وبسایت شما ارتباط مناسب را برقرار کرده و محتوای سایت شما را می فهمند در این صورت است که موتورهای جستجو می توانند محتوای سایت شما را به مخاطبان معرفی کنند.
برای داشتن وضعیت سئو مناسب می توان موارد بسیار زیادی را برشمرد. در ادامه یک چک لیست سئو شش موردی را با هم بررسی می‌کنیم که برای بهینه سازی وضعیت سئوی سایت خود می توانید از آن استفاده کنید. در این صورت تا حدود زیادی مطمئن خواهید بود پارامترهای زیادی را رعایت کرده اید.

 

١- با تحقیقات کلمه کلیدی قوی شروع کنید.

تحقیقات کلمه کلیدی

اگر شما یک دیجیتال مارکتر کهنه‌کار هستید به احتمال زیاد خودتان به صورت مرتب و حرفهای اقدام به انجام تحقیقات  کلمه کلیدی خواهید کرد؛ ولی اگر یک دیجیتال مارکتر تازه وارد باشید به احتمال زیاد برای تحقیقات کلمه های کلیدی وقت زیادی صرف نمی کنید. ممکن است فکر کنید این کار می تواند یک فعالیت اضافی و زائد قلمداد شود. اشتباه نکنید تعیین استراتژی سئو بدون تحقیقات کلمه کلیدی را می‌توان یک نوع تقلای بی فایده و خسته کننده دانست.
شاید برایتان این سوال پیش آمده باشد که چرا کلمه کلیدی تا این حد مهم است؟ و چرا گفته می شود تعیین استراتژی سئو بدون تعیین کلمه کلیدی مناسب کاری بیهوده است؟ دلیل این مسئله این است که کلمه کلیدی دقیقا تفاوت بین آن چیزی است که شما فکر می‌کنید مخاطب می خواهد و آن چیزی که واقعاً مخاطب می خواهد! بنابراین یکی از موارد بسیار با اهمیت در چک لیست سئو شما می تواند تحقیقات کلمه کلیدی باشد .
همیشه مطمئن باشید که کلمه کلیدی مناسب سئو را به عنوان هدف خود برگزیده اید. سعی کنید برای هر کدام از صفحات وب سایت خود یک کلمه کلیدی و یک موضوع جداگانه انتخاب نمایید. در ادامه تلاش کنید تا بر روی آن ها فعالیت های سئو خود را انجام دهید.

 

٢- به یاد داشته باشید محتوا همچنان پادشاه است.

بازاریابی محتوایی

بسیاری از صاحبان کسب و کارها در مورد وبسایت های خود بر این عقیده اند که محتوا هدفی جز پر کردن برخی از قسمت های سایت ندارد. این افراد با دیدگاه خاص خود سعی و تلاش بر رتبه گرفتن از موتورهای جستجو با استفاده از تکنیکهای صرفاً فنی و گاه روش هایی برای دور زدن موتور های جستجو دارند. دقت داشته باشید همچنان که در سال‌های گذشته الگوریتم موتورهای جستجو در حال تغییر و به روز رسانی بودند، امروز نیز این تغییرات متوقف نشده اند. اگر راهکارهای صرفا فنی برای دور زدن موتور های جستجو اعمال کنید به احتمال زیاد دیر یا زود موتورهای جستجو این روش ها را نیز در الگوریتم های جدید خود حذف خواهند کرد و ممکن است شما با عواقب آن روبرو شوید.
حال بیایید فرض کنیم که الگوریتم های گوگل هم قابل دور زدن هستند و اصلاح هم نخواهند شد. یعنی اگر شما یک راهکار برای دور زدن موتور های جستجو یافته باشید می تواند برای شما یک راهکار مناسب برای گرفتن رتبه های بالای نتیجه موتورهای جستجو قلمداد شود. اما مسئله اینجاست که وقتی کاربر در نتیجه های بالایی موتورهای جستجو شما را مشاهده کند و با یک کلیک به سایت شما مراجعه کند به احتمال زیاد با محتوایی ضعیف و غیر قابل اعتماد روبرو خواهد شد. احتمال بازگشت چنین کاربری به سایت شما بسیار ضعیف خواهد بود و می‌تواند بانس ریت شما را نیز افزایش دهد.
امروزه با تغییراتی که الگوریتمهای موتورهای جستجو داشته اند می توان گفت که علاقه مندی موتورهای جستجو بسیار به علاقه مندی های یک انسان نزدیک و شبیه شده اند. بنابراین سعی کنید هدف شما برای بهینه سازی وضعیت سایت تان برای موتورهای جستجو بر کاربران و مخاطبان سایتتان اولویت پیدا نکند. در یک کلام می توان گفت که سعی کنید همچنان به مخاطب به عنوان اولویت اول کسب و کار خود بنگرید.

 

٣- بر روی کلمات کلیدی طولانی تر تمرکز کنید.

این بخش به حد کافی ساده است، اما آنقدر اهمیت دارد که می تواند یک بخش را در چک لیست سئو شما به خود اختصاص دهد. یک راهکار بسیار مفید و جالب توجه برای دستیابی به رتبه های بالای موتورهای جستجو بدون درگیر شدن با رقبا استفاده از کلمات کلیدی بلند به جای استفاده از کلمات کلیدی کوتاه است.
نکته قابل توجه در استفاده از کلمات کلیدی بلند این است که اگر توجه کرده باشید معمولا مشتریان از کلمات کلیدی کوتاه و تک کلمه ای استفاده نمی کنند. به طور معمول کاربران در جستجو های خود از کلمات چند گانه به جای کلید واژه های تک کلمه استفاده می کنند. برای مثال در صورتی که شما به عنوان یک کاربر اینترنتی بخواهید در مورد “اجاق گاز” جستجو کنید ترجیح می دهید از کلمات بیشتری استفاده کرده تا به نتیجه بهتر و دقیق تری دست پیدا کنید.به احتمال زیاد شما نیز به جای استفاده از کلمه “اجاق گاز” می توانید سرچ کنید “اجاق گاز فردار ایرانی نقره ای”.
برای این منظور به جای استفاده از کلمات کلیدی تکی از کلمات کلیدی سه یا چهار کلمه استفاده نمایید. با این کار می توانید در مدت زمان کمتری بهبود رتبه ی خود را در نتایج موتورهای جستجو مشاهده نمایید.

 

۴- به موبایل اهمیت بدهید.

mobile friendly webmastersalam

در چک لیست سئو خود از بررسی موبایل ها غافل نشوید . امروزه با توجه به افزایش کاربران موبایلی در بستر اینترنت می توان گفت که یکی از ابزارها و دستگاه های بسیار مهم موجود در فضای اینترنتی و پلتفرم های مختلف را گوشی های تلفن همراه هوشمند تشکیل می دهند. طبق آمار ها در سال ۲۰۱۹ بیش از نیمی از کاربران برای مراجعه به وب سایت ها از گوشی تلفن همراه خود استفاده می کند. در صورتی که سایت شما سازگاری مناسب را برای بهترین کاربرد با گوشی تلفن همراه نداشته باشد، به احتمال زیاد کاربران سایت شما را به راحتی ترک خواهد کرد.
برای اطمینان از وضعیت کاربران خود و بهینه سازی وب سایت خود بر اساس دستگاه های موبایل مختلف بهتر است با استفاده از ابزارهایی مانند گوگل آنالیتیکس دستگاه هایی را که به وب سایت شما مراجعه می کنند شناسایی کرده و ریسپانسیو بودن سایت خود را بر مبنای ابعاد صفحه و همچنین مرورگر آنها بررسی نمایید. برای این منظور توانید از ابزار تست موبایل فرندلی گوگل استفاده کنید.

 

۵- تجربه کاربری میتواند شرایط شما را بهبود بخشد و یا بدتر کند.

دقت داشته باشید که تجربه ی کاربری بر روی وب سایت شما یکی از با اهمیت ترین مسائلی است که بایستی به آن توجه داشته باشید. توجه صرف به اینکه الگوریتم های موتورهای جستجو چه چیزی را می پسندند می‌تواند یک اشتباه بنیادین و بزرگ در تجربه کاربری وب سایت شما باشد بدون توجه به تجربه کاربری وب سایت حجم زیادی از کاربران شما با ناراحتی سایت تان را ترک خواهند کرد و به احتمال زیاد برای دفعات دیگر به وبسایت شما سر نمی زنند.
سعی کنید تجربه کاربری وب سایت خود را با بهینه سازی تصاویر، ایجاد هدر های مناسب و ایجاد نویگیشن بهبود بخشید.

 

۶- لینک های مناسب انتخاب کنید.

لینک سازی مناسب

لینکها در سئو از جایگاه بسیار ویژه ای برخوردارند. برای دسته‌بندی لینک ها می‌توان گفت که لینک های داخلی، لینک های خارجی و بک لینک ها هر کدام از اهمیت ویژه‌ای در جایگاه خود برخوردار هستند. بنابراین بررسی لینک های مختلف در چک لیست سئو نیز از اهمیت زیادی برخوردار است .
سعی کنید در محتوای منتشر شده از لینک های داخلی به میزان کافی و نه زیاد استفاده نمایید؛ تا ارتباط بین محتواهای مختلف شما مشخص گردد و موتورهای جستجو بتوانند این ارتباط را به خوبی درک نمایند. همچنین با استفاده از لینک های خارجی به وب سایت‌هایی که شرایط مناسبی دارند می توانید وضعیت سئو وب سایت خود را بهبود بخشید. در زمینه لینک های خارجی بایستی به چند نکته توجه داشته باشید. اولین نکته چک کردن آتوریتی وب سایتی است که به آن لینک می دهید دومین نکته چک کردن رتبه وب سایت مورد نظر شماست. در لینک دهی خارجی بهتر است به وب سایت ها و محتواهای لینک دهی کنید که محتوای آنها قدیمی نباشند و از محتواهای نزدیک به تاریخ فعلی استفاده کرده باشند این کار نیز در سئو محتوای شما بسیار با اهمیت است.
همچنین برای ارتقای رتبه ی خود و بهبود وضعیت سئو می توانید از بک لینک های سایت های دیگر نیز استفاده کنید. برای این روش نیز راهکارهای مختلفی وجود دارد که می توانید از آن ها استفاده نمایید.

 

چقدر این مطلب مفید بود ؟

یک ستاره <<>> پنج ستاره

میانگین رتبه ۴.۷ / ۵. تعداد امتیازات ۳۹

تا کنون امتیازی ثبت نشده است . (اولین نفر باشید)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *